Vrh stranice | Restoran California
Vrh
stranice

O čajevima | Restoran California | Ketering | Dostava hrane | Beograd

Vinska karta
Restoran California Restoran California Restoran California Restoran California Restoran California Restoran California Restoran California

Čajevi  |  Restoran California

Recepti »

Čaj je napitak koji se savršeno uklapa u modernu ishranu i fitnes koncepte, a prema starim kineskim spisima, već najmanje 5.000 godina cene ga strastveni poštovaoci kulta ispijanja čaja zbog raznovrsnosti ukusa koja su izazov za duh i čula.

Čajevi marke Tea & Honey duguju svoj renome kvalitetu ubranih sušenih listova i latica, kao i fantastičnim mešavinama i aromama postignutim kroz procese sušenja, prerade i kombinovanja različitih vrsta čaja i sastojaka koji su ih obogatili.

Listići čaja su bez soli, sadrže malo belančevina i vrlo malo ugljenih hidrata. Od vitamina ima najviše vitamina C, naročito u zelenom čaju, kao i vitamina B1 i B2. Pijenje čaja za mnoge je izraz životnog stila. Čaj je napitak za sve onima koji su u potrazi za odmorom, za one koji cene ugodan razgovor, kojima je potrebno opuštanje...

Do danas naučnici se nisu složili da li čaj potiče iz Kine ili iz Indije, ali činjenica je da u Caffe baru California Restorana možete sa uživate u najboljoj selekciji čajeva Tea & Honey, pripremljenih po svim pravilima pravih poznavalaca umetnosti ispijanja čaja. Tea & Honey čajeve možete kod nas i da kupite, kako biste uživanje podelili sa Vama dragim osobama.

Čajevi

JASMIN DRAGON PHOENIX PEARL
ICE TEA“THIRST QUEENCHER"
CHINA – YELLOW SUN
ROOIBOS ČAJ / MAJČINO ČUDO
CRNI KINESKI ČAJ SA VANILOM
GINGER LEMON MIX ORGANIC
WHITE TEA PAI MU TAN
DARJELLIN
MINT
CARAMEL CREAM
FRUIT COLADA
EARL GREY SPECIAL
WILD CHERRY

Restoran California

011 61 28 179
065 20 12 900

Kutak za kulinare
i druge hedoniste

Recepti i čajevi »

Registracija
korisnika

Registracija korisnika »

Kako do nas

Kontakt »